"ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ" Η NOVARTIS ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 

+30

Νέα της Μεταμόρφωσης

"ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΖΩΗΣ" Η NOVARTIS ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

7-8 Δεκεμβρίου στο Αο  ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης

Ώρες: 09.00 – 18.00

Με επίκεντρο τον Έλληνα ασθενή, η Novartis υλοποιεί δωρεάν το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μετρήσεις Ζωής» με  σταθμό το Α ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης στις 7-8 Δεκεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα έχει σα στόχο να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών για τη σημαντικότητα της πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών ελέγχων, μέσα από την παροχή δωρεάν εξετάσεων πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Οι Μετρήσεις Ζωής προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποδεχτεί το κοινό, στο   Α Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου μεταμόρφωσης (ΚΑΠΗ) παρέχοντας δωρεάν

  • Σπιρομέτρηση

  • Οφθαλμολογικό έλεγχο

  • Μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης (ΗbΑ1c)

  • Έλεγχο Αρτηριακή Πίεσης

Η πρωτοβουλία «Μετρήσεις Ζωής» εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσης της Novartis να στηρίζει έμπρακτα τους ασθενείς, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πρωτοποριακά προγράμματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το λόγο αυτό, συνεργάζεται με φορείς και την επιστημονική κοινότητα, διασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, πάντα με υψηλά επίπεδα ευθύνης και ακεραιότητας.